top of page
  • Foto van schrijverEmiel

Tips bij het opbergen en drogen van SWMMR


1. Spoel hem uit

De SWMMR-gebruik je natuurlijk niet in kraanwater, dus reken maar dat je nare geurtjes gaat krijgen als je het na gebruik niet uitspoelt. Gebruik in chloorwater zorgt nog voor een extra issue en dat is dat het neopreen erg snel uitdroogt waardoor het zijn flexibiliteit kan verliezen. Ga na het zwemmen altijd even douchen zodat je ze met warm water goed kan uitspoelen. Of was ze even uit onder de warme kraan. Maar nooit in de wasmachine of droger doen.


2. Hang hem goed op

Hang je bandjes op om te drogen, en laat hem niet opgepropt in een tas of hoek liggen. Door de magneet kun je hem aan vrijwel elk magnetisch voorwerp hangen en binnen de kortste keren is hij droog. Het ziet er nog leuk uit ook.


3. Laat hem niet in de zon liggen

Hang de bandjes nooit in de zon te drogen dat vervaagt niet alleen de kleur maar zorgt ook voor uitdroging van het materiaal en dat kan weer scheurtjes veroorzaken. Natuurlijk kun je ze wel gewoon gebruiken in zonlicht tijdens het buiten zwemmen in het buitenbad of op vakantie.


4. Berg hem op

Als de SWMMR helemaal droog is berg je hem weer op. Om te zorgen dat ze lang mee gaan berg je ze op net zoals ze gebruikt worden. De kanten met kleur (buitenkanten) klik je tegen elkaar aan. Leg hem vast in de tas zodat je hem bij de volgende zwemles niet vergeet. En voilà, opgeruimd staat netjes.

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page